24hHero

Yökyöpeli 28.6

Aurinko ehti laskea mutta vielä ei ollut pimeää kun yökyöpelin pelaajat saivat kierroksen valmiiksi. Kisan alussa oli lämmintä 29 astetta ja puolen yön aikaan vielä 20 astetta.

Kisaevääksi Monika oli paistanut meille feta-pinaatti piirakkaa. Sopivan täyttävää että vielä jaksoi lähteä takaysille. Erikoismaininta Karille hienosta kisapaidasta – 90-luvulla junnutreeneissä oli ohjaajilla Coca-Colapaidat. Osa vanhoista Cokis rasteistakin vielä löytyy, ehkä niihin törmää seuraavassa kisassa.

Ennen kierrokselle lähtöä parit saivat veikata oman scratch tuloksensa (Best Ball). Pelikuntonsa tiesivät ”Pallot tallessa ja pelissä” eli Tapio Helpi ja Jari Laiho. veikkaus oli 87 lyöntiä ja tulos 87 lyöntiä. Molemmat saavat liput elokuun Razzborg konserttiin.

Tavarapalkinnoilla palkitaan paras PB/hcpScratch pari ”Chippi hukassa” Harriet Wächter-Dahlgren ja Bengt Dahlgren, tulos 49. Scratch tuloksissa kärjessä on 2 paria. Teijan ja Karin lisäksi ”Virtaset” Jeremi ja Joni pelasivat tuloksen 81 lyöntiä.

Erikoiskilpailuna väylällä 10 palkitaan tarkin avaus – eli paitsi itse avaus piti olla väylällä niin myös viivan päällä. Emma oli 2,6m metriä viivasta ja Camilla 1,25m viivasta, mutta tarkin oli Bengt 1m tuloksella.

Lisäksi erikoispalkinnolla palkitaan Mona ja Harriet , jotka molemmat tiesivät vastauksen kysymykseen, jota ei ollut vielä esitetty.

Onnittelut voittajille!

Palkintojen jako tiistaina 2.7. klo 17.30 akvaarion edessä ennen junnutreenejä ja sen jälkeen palkinnot voi noutaa Caddiemasterilta.Junnujen puolesta kiitos osallistujille. Taru