Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

Eclectic

Tämä junioritoimikunnan järjestämä kausikilpailu on tarkoitettu KAIKILLE Ruukkigolfin jäsenille. Kilpailumuoto on sellainen, että jokaisella on mahdollisuus voittoon riippumatta pelitaidon tasosta.
KILPAILUMUOTO: Lyöntipeli nimeltään ECLECTIC, jossa kilpailijat pelaavat rajoittamattoman määrän pelikierroksia kesän aikana. Lopputuloksiin huomioidaan kultakin reiältä paras tulos, jonka pelaaja on saavuttanut kun kaikki kilpailukierrokset otetaan huomioon.
KILPAILUAIKA: 1.5 – 30.9.2019
SARJAT: miehet SCR, miehet HCP ja naiset SCR ja naiset HCP
Miehet voivat pelata 62 (valkoiselta) tai 57 (keltaiselta) teeltä, naiset 53 (siniseltä) tai 48 (punaiselta). HCP 37–54 pelaavat aina punaiselta teeltä. HUOM! Veteraanit voivat pelata myös 48 (punaisilta) teeltä!
KILPAILUMAKSU: 2€ / pelikierros  – 15 € / kuukausi – 50 € / koko pelikausi.
KILPAILUKORTTI: Korttiin merkitään nimi, tasoitus, pvm, pelattu teepaikka, ECLECTIC, tulokset sekä tietysti pelaajan ja merkitsijän allekirjoitukset. 9 reiän tulokset huomioidaan myös, mutta kilpailumaksu on sama. Kilpailukortti palautetaan toimistoon tai ulkona olevaan peltiseen postilaatikkoon. AINOASTAAN palautetut kilpailukortit vaikuttavat kilpailutuloksiin. Seuran lyöntipelikilpailussa voit myös osallistua Eclecticiin maksamalla osallistumismaksun ja merkitsemällä korttiin ”Eclectic”.
TULOSPALVELU: Kilpailun kulkua voi seurata Ruukin nettisivuilta
KILPAILUTULOKSET:
SCR-sarja: Tulos muodostuu 18 reiän minimilyöntimäärästä – maksettujen kierroksien lukumäärä x 0,2 (kausimaksulla -4 lyöntiä).
HCP-sarja: Pelaajan scratch-tuloksesta vähennetään hänen kauden aloitustasoituksensa = tasoitus 1.5.2019.
PALKINNOT:
Junioritoimikunta palkitsee kauden päätöksessä ”Hanskat naulaan” tilaisuudessa sarjojen parhaita.
Kuukausittain arvotaan tavarapalkintoja kuukauden kilpailuihin osallistuneiden kesken. Kauden päätteeksi jokainen kilpailuun osallistunut on mukana kilpailukierroksia vastaavalla määrällä arpoja ”Hanskat naulaan” tilaisuudessa, jolloin arvotaan pääpalkinto

MUISTA!!Jokainen pelaamasi kierros parantaa kilpailutulostasi kun jätät kortin, vaikka kierros muuten olisikin mielestäsi mennyt huonosti. Mikäli haluat, niin kilpailukortti ei vaikuta tasoitukseesi

Juniorit toivovat kilpailuun runsasta osanottoa. Tuotto menee toimintamme tukemiseen.

KAIKKI MUKAAN OSALLISTUMAAN!

Tulokset toukokuu
Tulokset kesäkuu
Tulokset heinäkuu
Tulokset elokuu
Tulokset syyskuu
Kokonaistulokset