IMG_7899

Mestikset 2023 pelattu

Mestikset pelattiin viikonloppuna pilvisessä mutta lämpimässä säässä. Lauantaina mestis sarjassa pelaajat pelasivat kaksi kierrosta, päivän lopussa Hannu Metsola johti kisaa 73 lyönnillä, hyvänä kakkosena Winnie Söderholm 75 lyöntiä ja kolmantena jaettu sija Casimir Dahlberg /Jali Savonen 79 lyöntiä.

Klubikisassa pelattiin lauantaina yksi kierros  ja erittäin tiukan päivän lopussa Berndt Dahlgren johti kisaa 85 lyönnillä, toisena Kari Sarlin 86 lyöntiä ja kolmantena Henrik Holmberg 87 lyöntiä.

Sunnuntai aamuna lähdettiin jo klo 8:00 pelaamaan viimeistä kierrosta. Tunnelma klubilla oli aika hiljainen ja keskusteluaihe taisi enimmäkseen olla kropan jäykästä kunnosta…

Ensimmäisenä maalin tuli klubimestiksen pelaajat, etuysin paras tulos oli Berndtilla 42 lyöntä ja toisena hymyillen tuli Mikael Pettersson 43 lyönnillä ja kolmantena Henkka 44 lyöntiä. Sitten Kristian Toivio tuli ja räväytti takaysin 40 lyönnillä !! Hänen toisen kierroksen lyöntitulos oli 85 ja Berndt Dahlgrenilla 86, mutta kierroksien yhteenlaskettu lopputulos ratkaisi Berndt Dahlgrenin voittoon. Tulos oli sama Kristianin kanssa, mutta pienemmällä tasoituksella Berndt vei voiton.

Kovan sarjan kolmannen kierroksen pelasi Winnie 37 + 37, Hannu 38+39 ja Jali 36 + 39. Winnie vei voiton kahdella lyönnillä, tot 226, Hannu vain kahden lyönnin päässä 228 ja Jali hyvänä kolmantena 237 lyöntiä.

Kovan sarjan naiset sarjassa voiton vei meidän Mari Röman 276 lyöntiä, toisena Päivi Elo 284 lyöntiä ja kolmanneksi uutena tulokkaana Linda Jung 303 lyöntiä.

Onnea kaikille voittajille!
Kiitos kaikille osallitujille!

Nina