IMG_7899

Senioreiden mestaruuskilpailu pelattu

Viime viikonloppuna senioreiden mestaruuskisat pelattiin syksyisissä olosuhteissa. Mestaruuskisat pelattiin kuudessa eri sarjassa, ja pelimuotona oli lyöntipeli ilman tasoituksia. Viikonlopun aikana koimme aurinkoa, pilviä sekä yksittäisiä sadekuuroja. Lauantaina päivä alkoi aurinkoisena klo 8:30, kun Dahlgren Bengt ja Jarmo Saari lähtivät aamuvirkkuina kierrokselle.

1. Raita Holmberg – 122

Toisella pelipäivällä aamu alkoi kylmänä ja tuulisena, taivas oli pilvien peitossa, ja klubitalolla ihmeteltiin Karjaalla tullutta kaatosadetta, joka onneksi ei yltynyt Ruukkiin asti. Pelaajat kaivoivat sadevaatteet ja sateenvarjot esiin ja ottivat mukaansa kierrokselle. Onneksi kierros saatiin pelattua ilman sadetta muutamaa sadekuuroa lukuun ottamatta.

Kovaa kilpailua koettiin kaikissa sarjoissa koko kierroksen ajan, ja pelaajat saatiin iloisena maaliin.

M50-59 sarjassa päädyttiin tasatulokseen sijoilla 2 ja 3 joten yhden olueen jälkeen Kari Kumpulainen sekä Timo Arvonen lähtivät jatkoreijälle. Klubitalolla jänniteltiin kun Kari ja Timo pelasivat 18 väylän jonka Kari Kumpulainen lopuksi voitti.