Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

Seniorit

Golfsenioreiksi ei synnytä, vaan naisista ja miehistä tulee senioreita sinä vuonna kun he täyttävät 50 vuotta.

Seniori-ikäisiä Ruukkigolfissa on jo yli puolet jäsenistöstä. Jotkut ovat harrastaneet golfia jo vuosikymmeniä mutta moni on aloittanut golfin vasta eläkepäivillään. Vaikka monen mielestä kilpaileminen on golfin suola, suurin joukko pelaa golfia omaksi ilokseen mukavassa seurassa.

Ruukin senioreilla on toimintaa ympäri vuoden. Pelikaudella kisaillaan ranking-sarjassa, pelataan mukavia seuraotteluita sekä järjestetään muuta yhteistä toimintaa. Seniorit ovat myös aktiivisesti mukana tukemassa seuran muuta toimintaa. Talvisin hiotaan golf-taitoja viikottaisissa harjoituksissa.

Suomen Golfseniorit (SGS) on seniorigolfareiden kansallinen kattojärjestö. SGS järjestää seniorien kotimaan kilpailusarjoja sekä tarjoaa lukuisia etuja jäsenistölleen mm. edullisten pelioikeuksien ja jäsenmatkojen muodossa. Lue lisää tästä.

Uudenmaan alueen golfseniorit on vastaava maakunnallinen yhdistys, Se järjestää vuosittan UAS-Cupin, jossa alueen seurat pelaavat reikäpeliotteluita. Neljä parasta joukkuetta päätyvät syyskuun finaaliin. Ruukki voitti 2016 pronssia ja vuonna 2018 mestaruuden. Yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa seniorivetäjät keskustelevat senioritoiminnan kehittämisestä ja seurat esittelevät toimintaansa. UAS-sivuille pääset tästä

KAUDEN 2019 SENIORIKALENTERI ja sama ladattavana tiedostona Seniorikalenteri 2019. PDF