Viikkokisa 10

Huono sääennuste ja autokielto pudotti tällä kerralla muutamia pelaajia pois kisasta. Itse pelipäivänä ei sää sitten kuitenkaan aivan niin synkeä ollut. Tulostaso kuitenkin heijastaa harmaan päivän ja kostean kentän tilannetta.

Naiset

Anne-Maj on ottanut neljästä edellisestä kisasta ensin kakkossijan ja nyt kolme voittoa. Tulos tässä kisassa 34 pistettä. Toisena Ulpu (33) ja kolmantena Mirkku (30). Anne-Maj johtaa edelleen tasaista sarjaa.

Miehet

Jari nappasi kauden aloitusvoittonsa hienolla tuloksella 37 pistettä. Toisena Eki (34) ja Kari kolmantena (34). Trygven selvä johtoasema pitää edelleen.

Tässä linkki taulukkoon.

Tämä oli siis kymmenes osakilpailu, joihin kaikkiin oli osallistunut 4 pelaajaa. Nyt sitten jatkossa yhteispisteisiin huomioidaan maksimissa 10 kisan tulos paremmuusjärjestyksessä. Edellisestä kisasta oli valitettavasti diskattu yhden pelaajan tulos väärän teepaikan vuoksi. Olkaa tarkkana sen suhteen, koska teekohtaista pelitasoitusta ei näe Nexgolfin pelisovelluksesta. Tästä syystä epäselvissä tilanteissa tuo on aina tarkastettava caddiemasteriltä ennen kisaa.

Seuraava kisa ensi viikolla 9.8. Olen tuolloin pienimuotoisella kotimaan reissulla ja saan julkistettua ranking-tulokset vasta kisan jälkeisenä viikonloppuna.

Pekka